MÁRKÁD – Business Style Consultant

MÁRKÁD szolgáltatások

MÁRKÁD BRAND & STYLE program stílusos vállalkozóknak

Fontos számodra, hogy igazán stílusos, sikeres vállalkozást építs?

A MÁRKÁD BRAND & STYLE programmal csatlakozhatsz a stílusos, minőségi vállalkozást építők közösségéhez.

A program a vállalkozók személyi kompetenciáin, személyes jóllétével indítva, a vállalkozásépítés, üzleti tervezés folyamatain át, az üzleti stílus, megjelenés, kommunikációig ad támogatást azoknak a vállalkozóknak, akiknek fontos, hogy vállalkozásuk kiteljesedjen, sikeres legyen.

Vállalkozóknak, akiknek fontos a minőség, akik nem átlagosak és a vállalkozásukat sem átlagosan, hanem igazán stílusosan építik.

Vállalkozóknak, akiknél eljött az ideje, hogy szintet lépjenek és ezt minőségi szinten, stílusosan tervezik.

A Márkád Milánó programban lehetőséged lesz coach, pszichológus segítségét igénybe venni, hogy igazán kiegyensúlyozottnak és “kereknek” érezhesd magad. Stylist szakember segít a hozzád illő smink és öltözködés kialakításában. Üzleti tanácsadó szakember segít a vállalkozásod stratégiáját, üzleti tervét, vállalkozásépítésed lépéseit kidolgozni. Márkastylist szakértő segítségét veheted igénybe a vállalkozásod stílusos arculatának kialakításában.

A MÁRKÁDAKADÉMIA üzleti kurzusain kedvezménnyel vehetnek részt a program résztvevői.

VIP közöségben kapcsolatot építhetsz, megbeszélheted a vállalkozásod építése folyamán felmerült kérdéseket és lehetőséged lesz egy Milánó Style hosszú hétvégén kikapcsolódni velünk.

Az eredmény:

Stílusos és kiegyensúlyozott, magabiztos vállalkozó, aki stabilan növekedő vállalkozást épít, nagyobb bevétellel, kiemelkedő márkaként.

A MÁRKÁD MILÁNÓ program fejezetei

Képernyőkép 2021-11-03 102329

Önértékelés, önbizalom, öltözködési stílus, megjelenés, kisugárzás, énmárka

Hisszük, hogy akkor lesz szebb hely ez a világ, ha mindenki azzal foglalkozik, ami boldoggá teszi, amiben tehetséges, amiben kiteljesítheti önmagát.

Workshopok a vállalkozás sikeréhez

Vállalkozásépítés mentorálás az alapoktól kezdve, a  márka egyedi stílusjegyein, színein, személyiségén át, a teljes brandépítésig.

Millennial Asia businessmen and businesswomen meeting brainstorming ideas about new paperwork project colleagues working together planning success strategy enjoy teamwork in small modern night office.

Vállalkozási stílus, vizuális megjelenés

A vállalkozás fejlesztése sokrétű folyamat, lehet stratégia, vizuális tervezés, arculat, marketing, webdesign.

VIP közösség Milánó Style hétvége

VIP közöségben kapcsolatot építhetsz, megbeszélheted a vállalkozásod építése folyamán felmerült kérdéseket és lehetőséged lesz egy Milánó Style hosszú hétvégén kikapcsolódni velünk.

Portrait of young beautiful smiling  woman in trendy summer sundress.Sexy carefree woman sitting in veranda cafe on the street background at sunset. Positive model outdoors in sunglasses

Jól hangzik?
Tarts velünk! Jelentkezz, fejlődjünk és dolgozzunk együtt ÉRTED és a VÁLLALKOZÁSODÉRT! ->>

*-al jelölt kötelező adat. A konzultációk online videokonferencia szolgáltatás igénybevételével történik. A tréningek, workshopok, tanfolyamok végzettséget nem adnak, egyéni kompetenciát növelnek. Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) nyilvántartási szám: B/2020/002129 A megrendelés Sóki Judit ev. AAM kisadózó vállalkozóval és szolgáltatására irányulóan jön létre. (Adószám: 55899037-1-22) A VIP tagok számára a MILÁNO STYLE hétvége kvalifikáció feltétele, hogy legalább 2 workshopon, vagy konzultáción, vagy tréningen részt vegyél és csatlakozz a VIP zárt csoport közösséghez.
A workshopok időpontja a weboldalon az események oldalon találhatók! Te választhatod ki, mire van szükséged. Több szolgáltatást is bejelölhetsz. Egyes szolgáltatások külső vállalkozó részvételével történnek. A szolgáltatás igénybevételéről, ütemezéséről, időpontokról e-mailben fogunk egyeztetni Veled. A megrendelt szolgáltatásról díjbekérőt küldünk. A szolgáltatás igénybe vétele a díj kiegyenlítése után lehetséges.
A megrendelés és a szolgáltatás igénybe vételéhez az Általános Szerződési Feltételekben és az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak irányadók, az ezekben foglaltak szerint járunk el!

A stílusos vállalkozáshoz vezető út első lépései

  1.  A piacod megértéséhez első lépés, hogy saját magadat értsd!
  2. Vállalkozásod identitása: sokkal több, mint az egyszerű vizuális jegyek bemutatása. A vállalkozásod identitását a céged stílusa, vezérlő elvei, értékei, minőségi spektruma határozza meg.
  3. Határozd meg üzleti stratégiádat, amelyhez az is elengedhetetlen, hogy értsd a vásárlóidat, a piacodat, de tisztában légy a versenytársaid tevékenységével is.
  4. Pozicionálás amely folyamatban egységessé teszed a rendelkezésedre álló információkat, tapasztalatokat, értékeket, mert ezzel segíted ügyfeleidet abban, hogy megértsék a kínálatodat és meggyőződhessenek arról, hogy amit kínálsz épp az ő problémájukra nyújt megoldást.
  5. Vállalkozásod megkülönböztetése mások kínálatától. Ezt olyan látványos eszközök használatával érheted el, amelyek kiemelkedő vizuális élményt is adnak. Így az emberek felismerhetik és azonosíthatják  márkádat különböző kontextusokban. Ezek többek között a márkaneved, a logód, a színpalettád, a betűtípus, amit használsz, a felirat és a képek, online és offline megjelenésed, kommunikációs stílusod, amelyek megkülönböztetnek a versenytársaidtól.

Köszönöm Nektek a közös munkát és az örömöt is, hogy segíthetek a vállalkozásotok építésében.

Az üzleti tanácsadó az a személy, aki valahogy egésszé teszi az ötletemet. Szeretném ezúton is nagyon megköszönni a munkádat és a rengeteg segítséget, nagyon hálás vagyok!
Takács Gábriel
Üzletvezető
Nagyon jól tudunk együtt dolgozni, mert értjük a másikat. Azzal, hogy beszéltél magadról is, még inkább megerősített abban, hogy a lehető legjobb szakembernél vagyok. 
LeManni NőSzÉpítő Mentor
Lengyel Magdi
LeManni Nőszépítő mentor
Veled jó együtt dolgozni, müködik, mert megkapom a válaszokat a kérdéseimre.  Felelősségteljesen kezeled a rád bízott dolgaimat.  Mindig türelmes vagy és kedves, akkor is, amikor sos válaszra van szükségem.
Vámos Balázs
Kert és Rend
Partnereim, akiket ajánlok