MÁRKÁD – Business Style Consultant

MÁRKÁD szolgáltatások

Útlevél a sikeres élethez

A MÁRKÁD AKADÉMIA nem szimplán üzleti tudásátadó képző központ.

Küldetésünk olyan gyakorlati tudást, szemléletmódot, értékeket, tartást megmutatni klienseinknek, tanulóinknak, amelyek segítik őket sikeres üzleti és személyes életük építésében.

 

A Márkád Akadémia oktatói, trénerei a személyes és üzleti fejlődés különböző területeinek szakértői, így biztosítjuk a legkiválóbb oktatást, szolgáltatást. Az 1:1 személyes tréningektől a csoportos tanfolyamokig széles kínálati skálából választhatnak tanulóink. Tanfolyamaink, tréningjeink, workshopjaink online és offline formában is elérhetők. 

A MÁRKÁDAKADÉMIA kurzusait úgy terveztük, hogy végigvezessék hallgatóinkat a vállalkozásuk tervezésének, elindításának, finomításának és felépítésének szakaszain. Gondosan megterveztük és kidolgoztuk, hogy az egyes modulok egymásra építkezzenek és kiegészítsék egymást.

Azt tapasztaljuk, hogy hallgatóink maximálisan kihasználják az általunk kínált lehetőségeket és az itt megszerzett speciális készségeiket és ismereteiket nagyon jól tudják kamatoztatni magánéletükben és munkájukban egyaránt.

Az, hogy ki és melyik kurzussal kezd, nagymértékben függ a saját és vállalkozói igényeitől, valamint előzetes attitűdjeitől, tapasztalatától.

Ahogy a vállalkozásod növekszik, látni fogod, hogy jövőképed is fejlődik, így a tanultakat újra és újra hasznosítani tudod.

 

A stílusos vállalkozásépítés lépései a MárkádAkadémia támogatásával

Személyes konzultációk, online tanfolyamok, workshopok, tréningek a személyes énmárka és a vállalkozásépítés témáiban:

Partneri ajánlatok: