MÁRKÁD – Business Style Consultant

MÁRKÁD szolgáltatások

Mégis, mit csinál egy üzleti stílustanácsadó?

Amikor a stílus szóra gondolunk, elsőként valami divat, vagy megjelenéssel kapcsolatos dologra asszociálunk. De mi az, hogy üzleti stílus?

Üzleti stílustanácsadóként segítelek abban, hogy igazán stabil alapokra építsd a vállalkozásod és még a vállalkozás vizuális megjelenése, kommunikációja, stílusa is egységes, látványos legyen. A vállalkozásépítés egy folyamat.

A folyamat lépcsőfokai velem:

  • Kidolgozzuk a vállalkozási céljaidat, alkotmányodat, értékeidet, stílusodat.
  • Ezen alapokkal felmérjük a piacodat, versenytársaidat, vevőidet, pozicionáljuk a vállalkozásodat. 
  • Elkészítjük az üzleti tervedet, árpolitikádat, mérföldköveket.
  • Az eddigiek megkoronázásaként foglalkozunk a vállalkozás vizuális megjelenésével, kommunikációjával.
  • mindezt egy folyamatosan frissülő Üzleti útmutató könyvben vezetjük. 

Mikor tudok együtt dolgozni VELED és segíteni?

Az együttműködésünk alapja a köcsönös tisztelet, vagyis tisztellek téged, de ugyanígy tőled is ezt várom az irányomba.

Közös munkánk során – a fejlődés részeként – időnként kevésbé kényelmes dolgokat is érintenünk kell, ezt kérlek fogadd el és működj együtt velem. Mindig maximálisan tiszteletben tartalak, de sokszor a fejlődés érdekében ki kell húznunk egy-egy rossz beidegződés szálkáját, vagy épp feszegetni a határaidat.

Nincs semmire kényszer, de amikor elkezdünk együtt dolgozni kitűzünk egy célt és az ahhoz vezető mérföldköveket is. Közös munkánk során rendszeresen átbeszéljük, mérjük a fejlődésedet, finomítunk, módosítunk a célod elérése érdekében.

Akkor fog működni a vállalkozásfejlesztés folyamatunk, ha a megbeszélt feladatokat elvégzed, fókuszált vagy. AKARJ FEJLŐDNI!

Azzal nem tudok mit kezdeni és nem is érzem korrektnek, etikusnak, ha párhuzamosan több üzleti tanácsadói folyamatot indítasz el különböző tanácsadókkal. Kérlek ezt együttműködésünk elején gondold át, mert ez esetben nem dolgozhatunk együtt! 

Együttműködésünk során a legnagyobb figyelmet kapod tőlem, kipróbált és működő rendszert, általam kidolgozott segédanyagokat adok át neked. Az átadott segédanyagok és rendszer szerzői jogát fenntartom, kérlek csak a saját vállalkozásod fejlesztésére használd fel.

Ez a közös munka kizárólag a kölcsönös bizalmon alapulva működik. 

Vállalkozásfejlesztés - Márkaépítés - Stílus

Stílusos vállalkozásokat építek. Célom, hogy minél több stabil alapokra épült, sikeres vállalkozás működjön hosszú távon is.

Üdvözöllek! Sóki Judit vagyok.

Vállalkozásokat fejlesztek. Módszereim: desing thinking, brand sprint, színpszichológia,  LEAN.

Elkötelezett vagyok abban, hogy ügyfeleim vállalkozása egységesen, stílusosan és harmonikusan jelenjen meg minden felületen.

Hiszek abban, hogy az emberi lét működhet harmóniában és ezért mindannyian tehetünk.
Mert ma egy kis jó egy nagyobb jót indíthat el.

Alapértéknek tekintem a segítőkészséget, az empátiát, kreativitást és a tudást.

• Sok éves tapasztalattal rendelkezem.
• Voltam már alkalmazott multinál, de egyéni és társas vállalkozás vezetője is.
• Vállalkozóként magam is megtapasztaltam, milyen az, amikor nincs üzleti tervem és azt is, milyen biztonságot ad, ha alaposan tervezek.
• A munkám mellett folyamatosan tanulok és képzem magam. Legutóbb például design thinking (tervezési gondolkodás) módszertant tanultam a MOME-n és színpszichológiát (The Brand Stylist Academy).

Amikor együtt dolgozom Ügyfeleimmel vállalkozásuk építésén, ezen tapasztalataim és szakmai tanulmányaim alapján segítem a lehető legjobb stratégia kialakítását és üzleti döntéseket.

A stílusos vállalkozásépítés fejezetei

forrás: freepik.com

Alapozás

Előzetes egyeztetés, jelenlegi helyzet, elérendő célok feltérképezése. A vállalkozás értékei, vezérelvei, alkotmánya, stílusa, piaci pozicionálása … és így tovább…Eredmény? Stílusos vállalkozásépítés kézikönyv 1.0

forrás: freepik.com

Üzleti tervezés

Stratégia, üzleti tervezés, rövid és hosszútávú tervek, mérföldkövek.

Hatékonyság és időbeosztás menedzsment.

Eredmény: Stílusos vállalkozásépítés kézikönyv 2.0

markad_montazs1

Vizuális megjelenés

Vállalkozás színei, grafikai elemei, vizuális kommunikációs stílusa, design elemek – igény esetén grafikusművész közreműködésével teljes arculati tervezés -, webdesign

Stílusos vállalkozásépítés kézikönyv 3.0